AKU NAK NI

Pangsapuri 18 tingkat di Kota Bharu Kelantan bakal dibina di tengah-tengah pusat bandar Kota Bharu. Di Jalan Parit Dalam, berdekatan dengan Mydin Kota Bharu. Harap-harap dapatla kami tangkap paling tidak sebiji untuk pelaburan masa hadapan ;-) Harga? Tak tau lagi.. Bila nak buat pun tak tau lagi. Sebabnya aku cuma dapat tahu ni daripada sorang orang.

Dulu, Kelantan Trade Center..dah melepas. Satu pun tak sempat book. Bila nak book tu, dah fully booked. Sob3.

Yang 18 tingkat ni kiranya projek baru Binaraya (aku tak nak link kat sini sebab kalu boleh tak nak dorang perasan yang company dia di”tag”).

ATAU

Kalau tak dapat yang 18 storey ni, reserve sahaja madinaturraudhah atau bazar tok guru. Yang ni memang terang-terangan dalam proses pembinaan. Bangunan lama dah dirobohkan, kerja-kerja tanah pun dorang dah buat. Cuma launching je belum. Btw, sebonarnya kami dah reserve dah. Korang nak reserve pegi sahaja ke PMBK dan isi borang.

PS: madinaturraudhah.com (domain name) dah expired. webmaster pmbk tak nak beli baru ke?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>