Instaforex TV, pembaca berita dia comel

instaforex tv

Semalam Eur-Jpy, Gbp-Jpy cukup cantik terjunannya. Jadi hari ni aku rasa boleh rilek-rilek sambil tengok tv. Semasa duk surf internet sambil isi masa lapang ni, terperasan lah satu TV Instaforex. TV ni percuma, siapa sahaja boleh tengok.

Pembaca berita dia comel. Jelita. Tapi bukan sebab pembaca berita yang comel aku tonton, aku tonton sebab beritanya.

Apa itu Instaforex TV?

Instaforex.tv is a full-scale online TV channel, devoted to all aspects of trading at Forex currency market. First of all, Instaforex.tv is a new Forex resource, which comprises video materials from educational programs to daily news, currency rates’ movement, analytical reviews and presentations of new products and services. Moreover, Instaforex.tv provides you with up–to–date interviews and the leading experts and analysts’ reviews.

Macam TV Pendidikan di TV2 dahulu. Bagus juga ni. Tadawulfx tak da buat macam ini. Tak pasti pula samada Interbankfx ada buat ke tak. Kalau semua broker forex buat macam ni kan best.

Malangnya, kandungan berita tu kita tak boleh embed dia dalam entry sebagaimana Youtube dan lain-lain. Nak tak nak kena tengok dari web Instaforex TV tu.

PS: Semalam, aku baru tahu Etoro ialah Israel company, dulu sebelum buka akaun mini ada juga aku survey Etoro..nasib baik tak buka akaun dengan Etoro. Fuuuh..

PPS: Dari AWStat blog ini, aku dapati beberapa pelawat blog ini jumpa blog ini dengan kata kunci cara deposit Instaforex. Jadi, tunggu ye, aku akan create special post cara buka akaun dengan deposit dengan Instaforex dalam masa terdekat ini supaya pembaca blog ini dapat apa yang mereka cari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>